ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Вредне награде за школе у Србији – Продужен рок за пријављивање на конкурс „Покренимо нашу децу“

Рок за пријављивање на велики конкурс „Покренимо нашу децу“ у којем школе у Србији могу да освоје опрему за фискултуру и вредна наградна путовања за ученике и учитеље, продужен је до 4. децембра 2017. године.

Наградни конкурс намењен је свим основним школама из Републике Србије, које редовно и правилно примењују вежбе из програма „Покренимо нашу децу“. Награде су и више него атрактивне: припремљени су садржајни пакети модерних реквизита за вежбање који ће оплеменити физичке активности у школама, а три одељења и учитеља која се издвоје међу 36 победника освојиће и наградна путовања.

Конкурс „Покренимо нашу децу“ отворен је у оквиру истоименог програма којим Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Aqua Viva, бренд компаније Књаз Милош, уводе додатних 15 минута свакодневне физичке активности у школе у Србији. Циљ програма јесте превенција лошег држања, гојазности и неактивности код ученика од 1. до 4. разреда.

За пријаву учешћа на конкурсу потребно да учитељи пошаљу попуњен формулар на  ponade2017@gmail.com.  Заинтересовани учитељи пријавни формулар могу да преузму са сајта бренда Aqua Viva, где су детаљно описане и пропозиције конкурса. http://pokrenimonasudecu.aquaviva.rs/vesti/aqua-viva-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/.

Loading