ЋИРИЛИЦА | LATINICA

За ђаке прваке у 115 школа Бамби пакети

Уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја,компанија Бамби и ове године поделила је пакетиће у оквиру друштвено одговорног пројекта „Повратак у школу” и тиме обрадовала ђаке прваке у основној школи „22. октобар“у Сурчину, чиме је акција отпочела.

„Бамби“ ће слатким пакетићима – плазма школским пакетом и свескама- ове године обрадовати око 4000 ђака првака из 115 основних школа широм Србије.

Са великим задовољством сарађујемо са компанијом „Бамби” на овом лепом и хуманом пројекту и веома нам је драго када видимо да постоје компаније које желе да помогну заједници у којој послују. Реализацијом оваквих пројеката,подстичемо наше најмлађе чланове и улажемо у њихов развој и напредак, што је од неизмерног значаја како за њихову будућност, тако и за будућност наше земље. Надамо се да ће се и друге компаније водити овим примером и помоћи нам да заједно допринесемо развоју образовања и васпитања у Србији – рекла је др Славица Јашић из Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Немања Брковић, менаџер за односе са јавношћу компаније Бамби изјавио је да „ово је један од наших најдражих пројеката и јако нам је драго да помогнемо малишанима и омогућимо им што боље услове за почетак једне од најбитнијих етапа у њиховим животима. Такође желим да захвалим Министарству просвете, науке и технолошког развоја за подршку која нам веома значи у спровођењу ове акције широм земље. Заједнички ћемо наставити да помажемо деци, јер сматрамо да је улагање у најмлађе једна од највећих и најбитнијих инвестиција за данашње друштво.

Loading