ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања обележио 15 годинa рада

Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања обележио је 15 година успешног рада, а свечаности у ОШ “Антон Скала“ у Београду присуствовао је и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић.

Желимо да градимо још квалитетније образовање, кроз образовне стандарде, кроз екстерно оцењивање ученика, наставника и образовних институција, кроз дигитализацију и примену савремених технологија, истакао је министар.

Он је навео и да je обележавање овог датума прилика да се истакну изузетни резултати досадашње интензивне и успешне сарадње Министарства и Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања.

Сви ми у оквиру образовног система смо један велики и хомогени тим, који се заједничким напорима континуирано бори за боље образовање, за бољу будућност наше деце. А Завод  веома успешно носи један део тог нашег заједничког терета, рекао је министар Шарчевић.

Свечаности су, поред многобројних представника образовних институција и школа, присуствовали и представници Педагошког Завода Републике Српске и Испитног центра Црне Горе.

Loading