ЋИРИЛИЦА | LATINICA

До 4. новембра пријаве за конкурс „ Покренимо нашу децу“

Компанија „Књаз Милош“ и бренд Аква Bива, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Српским савезом професора физичког васпитања и спорта, расписали су трећи Конкурс „Покренимо нашу децу“ за све основне школе.

Најбоља одељења, укупно 36 из целе земље, и овог пута могу да освоје вредне награде – садржајне пакете реквизита за физичку активност. Три првопласирана одељења, осим пакета реквизита, освојиће и ваучере за путовања за учитеље, као и седмодневну рекреативну наставу, дводневни и једнодневни излет за све ученике одељења.

            За учешће на наградном конкурсу неопходно је послати пријаву до 4. новембра 2019. године.

Пријављени учесници у периоду од 21. децембра 2019. до 13. јануара 2020. године достављају следеће Материјале којe ће оцењивати комисија:

  • Видео снимак у трајању од максимално 2 минута где се приказују понуђени модели вежбања из програма ПОНАДЕ
  • Видео снимак у максималном трајању од 1 минут где се приказује креативни модел вежбања који су осмислили ђаци у сарадњи са учитељима.
  • Попуњен план вежбања за школску 2019/20 (послати скениран и оверен печатом и потписом директора школе заједно са осталим материјалом) – Прилог 1.
  • Потврду потписану и оверену од стране директора школе да је програм вежби са којима конкуришу за бодове уврштен у годишњи план рада школе

Прилог 2.

Формулар за пријаву и пратећи прилози су доступни у електронској форми на веб адреси http://pokrenimonasudecu.aquaviva.rs/vezbamo-zajedno.

Видео материјал мора бити снимљен на ЦД–у и доставља се у коверти на којој се налази: име и презиме учитеља, назив, место и адреса школе, одељење и разред, са назнаком “за Понаде конкурс“ на адресу: Књаз Милош А.Д. ул. Ђорђа Станојевића 14, 11070 Нови Београд.

Пријављени учесници су обавезни да Материјале доставе најкасније до дана 13.01.2020. године. Резултати Конкурса и проглашење победника обавиће се дана 27.01.2020. године.

 

Loading