ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Економска школа „9. мај“ у Сремској Митровици добила нов рачунарски кабинет

Државни секретар Зоран Касовић изјавио је данас да ће ученици и наставници Економске школе „9. мај“ у Сремској Митровици захваљујући Еуробанк Директна, која је опремила рачунарски кабинет,  имати још квалитетније услове за рад, што ће бити додатна мотивација за њихово учење.

Он је захвалио Еуробанци Директна на још једној донацији и подршци коју као друштвено-одговорна компанија пружа економским школама широм Србије.

„Помогли сте да и ова школа опреми свој кабинет модерном рачунарском опремом и на тај начин обезбедили модерне и квалитетне услове за рад и учење“, истакао је он.

Новоопремљени кабинет омогућава праћење наставе стручних предмета, пре свега, за финансијско рачуноводствену и административну обуку ученика, чинећи наставни процес интерактивнијим и занимљивијим.

„Ово ће бити од великог значаја како за ученике, тако и за наставнике, јер ће настава  бити  занимљивија и интерактивнија. Наставници ће имати боље услове за рад са ученицима и моћи ће лакше да прилагоде процес наставе интересовањима младих и потребама тржишта рада“, истакао је Касаловић.

Додао је и да је Министарство  увек спремно да подржи овакву врсту пројеката, који ће унапредити и модернизовати наставни процес.

Loading