ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о Националном оквиру квалификација Републике Србије

Министарство просвете и Канцеларија за дуално образовање и Национални оквир квалификација позивају све грађане и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о изменама и допунама Закона о Националном оквиру квалификација Републике Србије, као и да дају своје предлоге и сугестије.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 7. до 27. априла 2023. године.

  • Прва трибина о предложеном Нацрту закона одржаће се у среду, 19. априла 2023. године, од 10.30 часова у Новом Саду, у амфитеатру Универзитета у Новом Саду (Ректорат), улица др Зорана Ђинђића 1.
  • Друга трибина о предложеном Нацрту закона одржаће се у петак, 21. априла 2023. године, од 12.30 часова у Нишу, у просторијама НТП Ниш – Александра Медведева 2а, Ниш
  • Трећа трибина о предложеном Нацрту закона одржаће се у понедељак, 24. априла 2023. године, од 12.00 часова, у Београду, у Палати Србија, Сала 368, источно крило, Булевар Михалја Пупина 2, Нови Београд

Предлози и сугестије достављају се Министарству просвете и Канцеларији за дуално образовање и Национални оквир квалификација преко Формулара за достављање предлога и сугестија за измену и/или допуну, на имејл адресе: gabrijela.grujic@dualnok.gov.rs и javna.rasprava@prosveta.gov.rs, са назнаком: „Нацрт закона о изменама и допунама Закона о Националном оквиру квалификација Републике Србије”.

ПРЕУЗМИТЕ:

 

Loading