ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Конкурс за избор најбољих примера наставе на даљину

Конкурс за избор најбољих примера наставе на даљину под називом „Магија је у рукама наставника“ отворен је до 31. маја 2020 године.

„Имајући у виду да показана иновативност у извођењу наставе у промењеним условима заслужује широко друштвено признање, позивамо све наставнике и стручне сараднике у државним или приватним основним и средњим школама који су у протеклих годину дана имали водећу улогу у осмишљавању и извођењу одређеног облика наставе на даљину да учествују на Конкурсу тако што ће најкасније до 31. маја 2020. попунити онлајн формулар на страници https://jpd.rs/konkurs и приложити кратку презентацију“, наводи се у тексту конкурса.

Стручни жири изабраће најмање три најбоља примера наставе на даљину који ће бити награђени на основу унапред дефинисаних критеријума, уз могућност додељивања и додатних признања. Посебна награда публике биће додељена на основу онлајн гласања публике на страници https://jpd.rs/online-nastava. Осим тога, сви истакнути примери биће уврштени у јединствену јавну базу најбољих пракси наставе на даљину.

Опширније о конкурсу на https://prosveta.gov.rs/obrazovanje-i-vaspitanje-konkursi-novo/

 

Додатне информације могуће је добити и на konkurs@jpd.rs.

 

Loading