ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Листа вредновања и рангирања пријављених програма по Јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма који су подршка ученицима средњих школа и студентима која реализују удружења у 2022. години

Конкурсна комисија за утврђивање листе вредновања и рангирања пријављених програма по Јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма који су подршка ученицима средњих школа и студентима која реализују удружења у 2022. години, утврдила је Листу вредновања и рангирања пријављених програма по јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма који су подршка ученицима средњих школа и студентима која реализују удружења у 2022. години.

На Јавни конкурс Министарства пријављено је 32 програма. Конкурсна комисија је размотрила пријављене програме према критеријумима и мерилима које утврђује Уредба и Јавни конкурс, водећи рачуна да предложени програми доприносе унапређивању система образовања и васпитања и утврдила Листу од седам програма за која се додељују средства, као и Листу програма за које се не додељују средства.

Учесници конкурса имају право приговора на Листу вредновања и рангирања пријављених програма по Јавном конкурсу, у року од осам дана од дана објављивања, на мајл адресу: tijana.tadic@prosveta.gov.rs.

ПРЕУЗМИТЕ:

 

Loading