ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Најава Конкурса #nauka #noviciklus

Опште упутство за пријаву пројеката из Програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020, и програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. , се налазе на веб страници Министраства.

Посебна упутства за пријаву пројеката из Програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020, и Програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019., се налазе на веб страници Министраства.

КОНКУРС за предлагање пројеката у оквиру програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020. године и програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. године, биће објављен на веб страници Министарства и дневном листу Новости.

Акт о вредновању, избору, финансирању и праћењу пројеката из програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020, и Програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. биће објављен на веб страници Министарства истога дана као и конкурс.

Електронска апликација за унос предлога пројеката чије за чије се финансирање конкурише биће отворена на веб страници Министарства истога дана када и конкурс. Електронска апликација ће бити затворена двадест пет (25) дана након отварања.

Предложени пројекти ће бити упућени на рецензију након затварања електронске апликације.

Прелиминарна категоризација истраживача биће објављена за четрдесет пет (45) дана од дана објаве конкурса.

Министарство ће након спроведног поступка оцене пријављених пројеката на веб страници објавити прелиминарну листу пројеката предложених за финансирање са укупним бројем бодова сваког појединачног поднетог пројекта.

Подносиоци пријава пројеката могу, у року од 5 дана од дана објављивања прелиминарне листе, поднети Министарству писани и образложени приговор.


На страници посвећеној Конкурсу за предлагање пројеката у оквиру Програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020. године и Програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. године можете пронаћи остала документа.

Loading