ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Одржан састанак са представницима предшколских установа са територије ШУ Нови Сад, Сомбор и Зрењанин

У сусрет новој радној години данас је у вртићу „Гуливер“ у Новом Саду одржан састанак са директорима и представницима предшколских установа са територије ШУ Нови Сад, Сомбор и Зрењанин.

Помоћник министра Милан Пашић поздравио је присутне и захвалио им на присуству. Пашић је истакао отвореност ресорног министарства за сугестије свих запослених, а у циљу сталног побољшања услова, како за децу и њихове родитеље, тако и за саме запослене.

На састанку се разговарало о актуелностима у области предшколског васпитања и образовања, изменама подзаконских акта, припремљености ПУ за почетак нове радне године, унапређивању професионалних компетенција запослених, самовредновању и спољашњем вредновању, унапређењу безбедности деце и запослених и о активностима које су усмерене ка заједништву, толеранцији и инклузивној пракси.

Састанку су присуствовали и потпредседник Покрајинске владе, секретар Покрајинског секретаријата АП Војводина, Роберт Отот, в.д. начелника Градске управе за образовање Радован Ковачевић, просветни саветник ШУ Нови Сад Весна Радуловић, директор ПУ „Радосно детињство“ Маријана Попов, као и директори и представници предшколских установа са територије ШУ Нови Сад, Сомбор и Зрењанин.

Loading