ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Посебни саветник министра просвете Самарџић честитао на успеху најбољим матурантима из Републике Србије и Републике Српске

Посебни саветник министра проф. др Јанко Самарџић у име Министарства просвете и министарке просвете проф. Славице Ђукић Дејановић честитао је најбољим матурантима из Србије и Републике Српске на заслуженом успеху.

Ваш труд и посвећеност су инспирација за све нас, да још више улажемо у образовни систем, као и да континуирано унапређујемо наставни процес увођењем савремених технологија и дигитализације. Ова церемонија представља не само признање за изузетна постигнућа наших ученика, већ и дубоко укорењену традицију која се негује из године у годину. Похвалнице, које се данас додељују, симбол су напорног рада, истрајности и жеље за знањем које су наши матуранти показали током свог школовања“, навео је Самарџић, уз жеље да и даље буду успешни, остану у својој земљи и наставе школовање на жељеним факултетима.

На свечаности у Белом двору, принц Александар и принцеза Катарина, уручили су најбољим матурантима похвалнице, које организује Фондација за образовање и културу.
Самарџић се посебно захвалио Фондацији за образовање и културу на њиховом преданом раду и посвећености овој важној иницијативи и традицији окупљања најбољих матураната, која траје 23 године.

Loading