ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Радионица за успешну имплементацију пројеката Хоризонт Европа

У оквиру пројекта „ЕУ подршка Научно-технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“, који финансира Европска унија у оквиру Инструмента за претприступну помоћ – ИПА 2016, биће организована радионица: Имплементација Horizon Europe пројеката. Циљ радионице је да учесницима пружи знања која су потребна за успешну имплементацију, односно реализацију одобрених пројеката, који су финансирани из фондова Европске комисије.

Радионица се организује путем онлaјн платформе Zoom, у четвртак, 14. априла 2022. године, са почетком од 10:15 часова.

Учесници радионице ће бити детаљно упознати са свим корацима имплементације пројеката, од фазе потписивања уговора до завршетка пројекта.

Фазе реализације пројекта са којима ће учесници радионице бити упознати су:

  • Потписивање уговора о имплементацији пројекта
  • Континуално извештавање о резултатима пројекта
  • Организовање првог састанка конзорцијума пројекта (Kick-off meeting)
  • Софтверски алат за управљање пројектом (Trello)
  • Припрема периодичних извештаја (техничких и финансијских) током трајања пројекта
  • Организовање контролног састанка за проверу прогреса пројекта
  • Живот пројекта и након његовог формалног завршетка.

Радионица је намењена представницима институција и организација које тренутно имплементирају или планирају реализацију пројеката који су финансирани средствима из међународних или националних фондова.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на радионици, молимо вас да региструјете своју пријаву на ЛИНКУ најкасније до уторка, 12. априла 2022. године, до краја радног дана. Након регистрације, добићете е-mail са линком за приступ, који ће бити отворен на дан радионице.

Ова радионица  се реализују у оквиру пројекта „ЕУ Подршка Научно -технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“, који финансира Европска унија. Предавач на радионици ће бити професор Горан Стојановић, експерт на овом пројекту.

ПРЕУЗМИТЕ:  Агенда радионице

 

Loading