ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Резултат конкурса „Обука тренера/киња у области пројектног планирања у образовању“

Kонкурс под називом „Конкурс за обуку тренера/киња у области пројектног планирања у образовању“ објављен је 28. октобра 2016. године у сарадњи Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије и Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Конкурс је био отворен у периоду од 28. октобра до 7. новембра 2016. године за запослене у систему образовања и васпитања (директори, наставно особље, васпитачи, стручни сарадници, педагошки асистенти који поседују следеће компетенције и искуство). На конкурс се пријавило преко 400 кандидата/киња.

Циљ ове иницијативе је изградња капацитета образовних институција у Србији за писање пројеката и коришћење потенцијалних извора финансирања за унапређење квалитета, праведности и ефикасности рада.

Комисију за избор кандидата/киња донела је одлуку у складу са унапред дефинисаним критеријумима конкурса, и донета је одлука о избору 20 кандидата/киња чије су пријаве оцењене са највишим оценама.

Кликните да преузмете коначну ранг-листу одабраних кандидата.

Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије срдачно се захваљује свима који су учествовали у конкурсу и надамо се да ће ускоро бити нових прилика за сарадњу.

Loading