ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Резултати литерарног конкурса „Љубивоје Ршумовић“

Министарство просвете и Фондација „РШУМ“ објављују победнике Литерарног конкурса за ученике основних школа на територији Републике Србије на слободну тему, а свим учесницима Конкурса захвалио је књижевник Љубивоје Ршумовић.

Драги млади аутори и ауторке, драги родитељи, наставници и ментори, хвала вам на учешћу у нашем креативном подухвату. Срдачне честитке награђеним и похваљеним ученицима, и велики поздрав и подршка свима који су послали радове. Скупа сте, својим песмама и причама, улепшали овај свет“, поручио је Љубивоје Ршумовић.

Датум и термин свечане доделе награда биће накнадно објављен.

Фондација РШУМ и Министарство просвете Републике Србије расписали су Литерарни конкурс за ученике основних школа на слободну тему, који је трајао од 15. 4. до 15. 5. 2024. године. У регуларном року на Конкурс је приспело 1.365 литерарних радова из 279 основних школа.

Услед великог броја квалитетних радова, приређивачи Конкурса су искористили предвиђено право да прошире фонд награда, тако да награде буду додељене по разредима, односно да се доделе по три награде за сваки од осам разреда основне школе.

Датум и термин свечане доделе награда биће накнадно објављен.

ПОГЛЕДАЈТЕ:

Резултати литерарног конкурса „Љубивоје Ршумовић“ у организацији Фондације РШУМ и Министарства просвете Републике Србије.

Loading