ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Ружић на штанду Министарства са Новаком и Јеленом Ђоковић

Први потпредседник Владе Србије и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић и оснивачи „Новак Ђоковић Фондације“ Јелена и Новак Ђоковић обишли су данас штанд Министарства на Сајму образовања и истакли да ће наставити досадашњу успешну сарадњу, како би обезбедили што квалитетније услове у предшколским установама широм Србије.

Ружић је на штанду Министарства, заједно са Јеленом и Новаком Ђоковић,   учествовао у радионицама за децу из предшколских установа.

Драго ми је што сам у претходних неколико година имао прилику да сарађујем са Новаком и Јеленом и њиховим сјајним тимом и да се удружимо у заједничким активностима, како бисмо обезбедили што боље услове за боравак наших најмлађих у вртићима широм Србије“, рекао је министар.

Циљ је, како је рекао, већи обухват деце, као и помоћ родитељима у тој најважнијој животној улози.

Новак Ђоковић је захвалио Министарству просвете на досадашњој сарадњи и изразио очекивање да ће се та сарадња наставити и убудуће.

Наставићемо да развијамо постојеће и правимо нове програме и пуно нам значи када је највећа институција за образовање у Србији, као што је Министарство просвете, уз нас. Сва захвалност иде њима и надамо се даљој сарадњи“, рекао је Ђоковић.

Јелена Ђоковић истакла је добру сарадњу са Министарством и подсетила да је у претходних годину дана опремљено и отворено 112 радних соба за децу.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и „Новак Ђоковић Фондација“, уз подршку Светске банке, кроз Пројекат инклузивно предшколско образовање, у циљу већег обухвата и доступности предшколског васпитања и образовања адаптирају и опремају радне собе за реализацију предшколског васпитања и образовања.

Loading